Fatih Ortaokulu

Vizyon: Eğitimde teknolojiyi etkin bir şekilde kullanan, sürekli gelişmeye açık , bilgi çağının gereklerini yerine getiren,bilgi birikimi açısından; eş değer kurumlarımızı yakalamayı değil geçmeyi hedefleyen bireyler olarak, çağdaş , kaliteli ve seçkin öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: Kendini en iyi şekilde ifade edebilen, Fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür nesiller yetiştirmek için, her türlü kaynağı etkili ve verimli kullanarak; performans denetimi yaparak, teknolojiyi ve insan kaynaklarını güvenli ve verimli bir ortamda kullanarak, Okul çevresine ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir.

Başarılar:

Saatler: 08:15/ 15:30
Isınma: doğalgaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: sürekli olarak okul önünden 15 dakika aralıklarla şehir merkezine şehir içi servisler bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tatvanfatihortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Fatih Mah. Fatih Cad. Fatih Ortaokulu TATVAN/BİTLİS

Yerleşim Yeri - Fatih Mahallesinde bulunmaktadır.

Adres - Fatih Mah. Fatih Cad. Fatih Ortaokulu TATVAN/BİTLİS

Ulaşım şehir merkezine 15 dakika zaman aralıklarla servis bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde bulunmaktadır.